1e kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019 is begonnen

Vanaf heden kan heel televisieminnend Nederland weer stemmen op de allerbeste programma’s van het afgelopen tv-kwartaal tijdens de eerste voorronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019.

Beau van Erven Dorens heeft zijn glimmende Gouden Televizier-Ring nog maar net een plekje gegeven in de trofee├źnkast en nu is het alweer tijd voor de eerste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. Een hele belangrijke ronde, want deze kwalificatie levert de eerste 5 kanshebbers op voor de belangrijkste televisieprijs van Nederland.

500.000
Alle tv-programma’s die tussen 1 augustus en 1 november van dit jaar op tv waren, mogen meedoen met deze kwalificatieronde, als ze tenminste aan een aantal regels voldoen. Zo moet het programma tenminste 500.000 kijkers gehaald hebben. Het gehele reglement is hier te vinden.

De top 25
Iedere voorronde kent vijf winnaars: de vijf programma’s waarop het meest is gestemd, krijgen automatisch een plekje op de nominatielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Na vier rondes zijn de 20 populairste tv-shows van Nederland bekend. Programma’s die de Ring al gewonnen hebben, mogen niet meer meedoen.

Stemmen
De eerste kwalificatieronde loopt tot woensdag 28 november om 10.00 uur. Stemmen kan via www.televizier.nl/ring.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*