ShoutOut.vip haalt nieuwe investeringen op

De Amsterdamse start-up ShoutOut.vip kondigt vandaag een samenwerking aan met twee nieuwe investeerders. Ramon Casander, eigenaar van Sky Is The Limit Investments, en Georgios Petropoulos, mede-oprichter van o.a Pulse Interactive, Ace Agency, Een Media Groep en investeerder in diverse start-ups, treden toe als aandeelhouders. Met de investering verwacht ShoutOut.vip zijn ambitie om verder te groeien en internationaal uit te breiden kracht bij te zetten. Het platform werd in mei 2020 opgericht en verzorgt persoonlijke videoboodschappen voor fans van hun favoriete atleten, artiesten en acteurs.

Sinds de oprichting is ShoutOut.vip hard gegroeid. Inmiddels zijn er ruim 300 zogenaamde ‘VIPS’ aangesloten; bekende atleten, artiesten, acteurs en influencers. Fans kunnen via het platform een persoonlijke videoboodschap bestellen van hun favoriete VIP. Met behulp van de investering wil ShoutOut.vip een stap maken in de groei, het bereik en de internationalisering van het bedrijf.

Richard Klomp, oprichter en bestuurder van ShoutOut.vip, is blij met het toetreden van Ramon en Georgios als aandeelhouders: “Onze ambitie is om nog meer VIPS aan ons platform te binden en nog meer fans onvergetelijke momenten te bezorgen. We willen op korte termijn experimenteren met nieuwe manieren om de VIP-ervaring nog persoonlijker te maken.” Mede-oprichter Ferri Somogyi vult aan: “Waar je vroeger een handtekening vroeg van je idool, heb je nu een persoonlijke videoboodschap. Wij zijn ervan overtuigd dat ons concept bij het internationale publiek ook aan zal slaan. Op relatief kleine schaal hebben we dat in Nederland al bewezen, maar het grote werk is niet op korte termijn haalbaar zonder onze gedroomde investeerders.”

Internationalisering
ShoutOut.vip is momenteel alleen actief in Nederland, maar wil voor het einde van dit jaar uitbreiden naar meerdere landen. “Samen met Ramon en Georgios gaan we de strategische kaders bepalen en onderzoeken welke landen het meest interessant voor ons zijn. Zij hebben enorm veel kennis op dit vlak en nemen bovendien een zeer groot netwerk mee,” aldus Ferri.

Ramon Casander, eigenaar van Sky Is The Limit Investments: “Het team van ShoutOut.vip heb ik leren kennen als zeer gedreven ondernemers, die met veel positieve energie alles op alles zetten om van ShoutOut.vip een mega succes te maken. Graag dragen wij vanuit Sky Is The Limit Investments bij met extra middelen, ons netwerk en kennis om de groei verder te versnellen. Ik kijk ontzettend uit naar onze samenwerking.”

Georgios Petropoulos: “ShoutOut.vip is een gepassioneerd team met een innovatief, schaalbaar en op vele manieren toepasbaar platform in de groeiende markt van video messaging. Ik kijk dan ook uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.”

Shoutout.vip werd opgericht in 2020 waarbij ze in korte tijd marktleider zijn geworden in het Nederlandse medialandschap op het gebied van persoonlijke videoboodschappen. Op het platform kun je een ‘shoutout’ (videoboodschap) bestellen van jouw favoriete voetballer, muzikant of acteur, die allemaal ‘VIP’ worden genoemd. Inmiddels telt het platform ruim 300 VIPS.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*