100.000 Instagram-volgers voor AVROTROS-jeugdserie Brugklas

De AVROTROS-jeugdserie Brugklas heeft vandaag haar 100.000e volger op Instagram verwelkomd. Het officiële account van Brugklas, te volgen via instagram.com/brugklastv, is sinds mei 2014 actief op het fotoplatform. Het Instagram-account is in het laatste seizoen (mei – september 2015) uitgegroeid van ruim 55.000 naar 100.000 volgers. 
 

Uit de Instagram Brand Monitor blijkt dat het account Brugklastv nu op nummer 1 staat in de lijst van Nederlandse merken in de categorie media/tv. Naast Instagram is Brugklas ook actief op YouTube, te volgen via youtube.com/brugklastv, met reportages en vlogs. 

Brugklas is de eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, een genre waarbij realistische gebeurtenissen worden nagespeeld door acteurs die de situaties elke keer van commentaar voorzien. In Brugklas wordt een vaste groep brugklassers gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. De ontroerende, grappige, aangrijpende of spannende schoolverhalen worden op een realistische en directe manier in beeld gebracht. Brugklas houdt de jeugdige kijker een spiegel voor.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*