100 Jaar Radio-podcast over radiospelletjes

Harm Edens en Arjan Snijders vieren 100 Jaar Radio in een 100 uur durende radio reeks. Deze maal staan de radiospelletjes centraal.

Radiospelletjes. Voor zenders een prima manier om de doelgroep blij te maken en om met grote acties extra publiek te trekken (Het Geluid!). Voor anderen ook een ergernis, vanwege die flauwe gesprekjes met kandidaten en soms infantiele spelletjes zelf. Harm Edens en Arjan Snijders trokken naar Beeld en Geluid om met Het Publiek de allerbekendste en leukste (en soms stomste) spelletjes live te spelen!

Luister naar deze nieuwe uitzending via jouw favoriete podcast boer of nhradio.nl/podcasts

10 Comments

    • Jingles starten enzo. Of een “honend lachsalvo” laten horen bij een stom antwoord. Of “AAAHHHH!” bij een BIJNA goed antwoord, maar NET niet helemaal.

    • Zo is het zeker niet bedoeld. De technicus moet vaak de jock volgen in diens onzin. Ik heb bij de TROS Top 50 dikwijls dit soort grappig bedoelde onderbrekingen gehoord. Geen hitparade zonder humor, toch?

  1. Ik denk dat je geen idee hebt van wat Juul bij de TROS deed. Dat had weinig met die spelletjes te maken. Daarnaast herkennen te weinig mensen het tongue- ik-figuur cheekgehalte van Tom Mulder bij 50 Pop.

    • Rauhfaser was de KRO-tegenhanger (kritisch jeugdprogramma op de woensdag van 19.00-20.00 uur op Hilversum (Radio) 3 van VARA’s Popdonder Plus op de dinsdag. We spreken hier over begin jaren ’80 van de vorige eeuw!

  2. Ik denk dat je geen idee hebt van wat Juul bij de TROS deed. Dat had weinig met die spelletjes te maken. Daarnaast herkennen te weinig mensen het tongue- in cheekgehalte van Tom Mulder bij 50 Pop.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*