Kefah Allush op De Perstribune van MAX

 Zondag 20 oktober zijn programmamaker Kefah Allush en oud-turnster Céline van Gerner te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Programmamaker Kefah Allush, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, werd afgelopen week onderscheiden met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview van het jaar. Hij kreeg de prijs voor zijn interview met oud-bevelhebber Peter van Uhm in het EO-programma De Kist. Allush is al jarenlang de interviewer voor het programma De Kist.

Céline van Gerner, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, stopte eerder dit jaar, na aanhoudend blessureleed, met turnen. Bij het afgelopen WK trad de nu 24-jarige Van Gerner op als analist bij de NOS. Als actief turnster won ze onder meer vier wereldbekerwedstrijden. Ze nam twee keer deel aan de Olympische Spelen.In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met in de rubriek De Media Archieven onder meer aandacht voor de dood op televisie.De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*