10 jaar Puberruil

Al tien jaar worden jongeren in het programma Puberruil uitgedaagd om elkaars huis, haard en regels over te nemen. Die blootstelling aan een totaal andere leefomgeving leverde veel intense momenten op. Na ruim 100 afleveringen is het tijd voor een terugblik op de vijf meest spraakmakende ruilen. Ajouad zoekt oude bekenden op, tenminste als hij ze nog herkent. Wat heeft hun Puberruil ervaring met ze gedaan? En durven de pubers, na jaren zonder contact, elkaar weer te ontmoeten?

Wat is er de afgelopen jaren veranderd in het leven van de veelbesproken Rotterdamse Feyenoordfamilie van Shirley die ruilde met de Joodse Jade? Toen Shirley besefte dat ze in 020 was, kreeg ze zowat een hartaanval en door haar komaf moest Jade bijna in de schuur slapen. Toch ontstond er een bijzondere band en wist Jade flink wat los te maken bij de Wilson’s. Is de familie nog steeds zo fanatiek of durft Shirley inmiddels voet op Amsterdamse bodem te zetten?

En hoe gaat het met de Brabantse volkszangeres Leona, die ruilde met de welbespraakte Jet met politieke interesse? Na de uitzending werd Leona overspoeld met negatieve reacties over haar uiterlijk. Werkt Leona gedurig aan een zangcarrière of zet ze door de onverwachte komst van een kindje geen stap meer op het podium?

Puberruil – 10 jaar! is een zoektocht naar de dromen en bijzondere ontwikkelingen van de jongvolwassenen van nu. Een ontmoeting tussen twee ruilers, die geen idee hebben hoe het de ander de afgelopen jaren vergaan is.

Je ziet het in Puberruil – 10 jaar!, vanaf 29 maart iedere dinsdag om 20.30 uur op NPO 3.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*