1,5 miljoen kijkers volgen ontknoping op Fox Sports Eredivisie

Gemiddeld 611.000 kijkers kozen voor Feyenoord – Heracles op FOX Sports Eredivisie 3 en nog eens gemiddeld 94.000 mensen keken live naar Willem II – Ajax op FOX Sports Eredivisie 5 (Bron: Stichting KijkOnderzoek, 6+, 14.30 – 16.30 uur).

Via FOX Sports GO, de service waarmee abonnees ook live kunnen kijken via online of mobiel, keken er nog eens 50.000 mensen naar de ontknoping. Ook in cafés en andere openbare gelegenheden werd de climax van het seizoen massaal bekeken, onder meer op het Stadhuisplein en Ahoy in Rotterdam.

Groei dankzij nieuw samenwerkingsmodel
FOX Sports Eredivisie is dit seizoen explosief gegroeid. Als gevolg van de introductie van een nieuw samenwerkingsmodel met veertien tv-aanbieders zoals onder anderen KPN, T-Mobile, Caiway en Delta profiteert de consument sinds de start van dit seizoen van aanzienlijk lagere prijzen voor FOX Sports Eredivisie.

FOX Sports Eredivisie 1 is bij T-Mobile en Delta zelfs onderdeel van het tv-basispakket en klanten van KPN met ‘KPN Compleet’ krijgen het volledige FOX Sports Eredivisie voetbal gratis toegevoegd aan hun pakket. Vorige maand werd bekend gemaakt dat FOX Sports Eredivisie inmiddels beschikbaar is in meer dan 900.000 huishoudens.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*