Piet Steltman (77) overleden

De voormalig presentator van het programma ‘Ja Natuurlijk’ (NCRV) is op 8 februari overleden.

‘Ja Natuurlijk’ was een NCRV-programma over de natuur. Rond 1980 behelsde het programma tevens een quiz waarin drie kandidaten worden getoetst op hun kennis over de natuur, afgewisseld met reportages, tips en wetenswaardigheden over tuin en natuurgebieden. Steltman bleef ook na dit programma actief op gebied van natuurbehoud en -educatie. Hij bracht diverse boeken uit, waaronder Groene Ambachten en Leven met Dieren.

4 Comments

  1. Het is triest om te vernemen, dat onze voormalige buurtgenoot uit Amsterdam woonde op het Pretoriusplein helaas is overleden. Wij woonden toen in de Paardekraalstraat. Wij zijn deze familie nooit vergeten, omdat zij zich inzetten voor andere mensen en met de Padvindrij bezig hielden.
    Hans Louw, Gouda

  2. Ik werkte 18 jaar bij het IVN, waar Piet Steltman directeur was. Een geweldig enthousiaste mens met liefde voor natuur. Hij inspireerde velen.

  3. Werkte indertijd veel samen met Piet, vanuit de Kinderboerderij Amstelveen.
    Zal hem niet vergeten, want op de achtergrond was hij een gepassioneerd inspirator in mijn verdere cariere. Rust zacht Piet en dank je wel voor al het goede!

    Hans L. Schippers, Amstelveen. auteur dierenboeken/intnl. publicist dierenmagazines

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*