Zoektocht naar banen en talent in mediasector

Stagelopen bij mediabedrijven in Hilversum Mediastad is natuurlijk een droom voor veel jongeren. Voor de 3de keer organiseren Mediastages, het stagebureau voor de media, Hilversum Mediastad, Hilversum Media Campus en enkele mediabedrijven de Dag van de Mediastages op dinsdag 10 mei en de Hilversumse mediawethouder Wimar Jaeger verricht de kickoff.

Hoeveel meer media kun je nog hebben, als je de vorige alinea nog eens terugleest. Tijdens de netwerkmiddag op het Mediapark, in het instituut Beeld en Geluid (ook zij organiseren mee) kunnen enkele honderden studenten luisteren naar presentaties van programmamakers en uiteraard op zoek gaan naar een geschikte stageplek, die aansluit bij hun onderwijsprogramma.

Via de CV Check kunnen ze ook een sollicitatie-advies krijgen. Jong talent binnenhalen is natuurlijk ook van cruciaal belang voor de organiserende partijen in de zo druk beviste landelijke mediavijver. De netwerkdag richt zich op studenten die een (media)gerelateerde opleiding volgen via MBO, HBO of WO op het gebied van onder meer redactie, productie, communicatie en marketing en webdesign.

Bron: Mediastages/RTi Hilversum

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*