Zingen voor Warchild samen met je kind

Jij&Ik is de titel van een televisieavond voor het goede doel Warchild, die de EO op 29 juni om 20.30 uur bij NPO 1 gaat brengen. De bedoeling is dat kinderen tussen de 7 en 16 jaar zich hiervoor met hun ouders opgeven door een video te uploaden waarin ze samen zingen. Marco Borsato, met Tooske Ragas presentator van de avond, beoordeelt met zijn dochter Jada als jury de 25 meest bekeken video’s.
 

Zes koppels mogen dan de strijd aangaan met elkaar tijdens de televisieavond. Er zijn geen geldprijzen te verdienen. Het publiek in de studio bepaalt met applaus wie de wedstrijd wint. Borsato: “Wat is er nu leuker dan samen met je vader of moeder zingen? Ik doe dat zelf ook vaak met mijn kinderen. Er is zoveel talent in ons land”.

De inschrijving is donderdag begonnen. Kinderen en ouders kunnen zich tot en met 8 mei aanmelden. War Child vraagt aandacht voor de situatie van miljoenen oorlogskinderen wereldwijd. Tooske Ragas: “De band tussen kinderen en ouders is essentieel, zeker als je moet opgroeien in een extreme situatie als oorlog. Dan heb je onvoorwaardelijke steun nodig van mensen die in jou geloven en die ervoor zorgen dat je je sterk genoeg voelt om oorlogsellende te kunnen doorstaan”.

http://www.jijenik.tv

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*