Ziggo Sport start vandaag officieel vanuit het Media Park

Vanaf vandaag brengt Ziggo Sport haar sportzenders officieel vanaf haar nieuwe ruimtes in het pand van NEP The Netherlands bij de kijker thuis. NEP ontwikkelde en bouwde voor dit doel een complete workflow, onder meer bestaand uit teleport, MCR, studio’s, Cloud Production, live en postproductiefaciliteiten en kantoren. Zij levert bovendien de gehele technische infrastructuur, operationele bediening en 24/7 support.

NEP The Netherlands werd begin dit jaar door Ziggo moederbedrijf Liberty Global geselecteerd om de complete playout (eindregie) en alle technische (live) productiefaciliteiten voor de Ziggo sportzender te bouwen, bedienen en onderhouden.

Michiel van Duijvendijk (NEP The Netherlands): “We zijn erg blij dat we live zijn en waanzinnig trots op dit huzarenstukje, zes maanden voor het bouwen van een complete zender waar normaal minimaal anderhalf jaar voor staat. We hebben er alle vertrouwen in dat Ziggo met de beschikbaar gestelde faciliteiten een optimaal resultaat gaat realiseren.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*