YouTubers Petrus en Marije Zuurveld coachen opvolgers in Nickelodeon’s De Viral Fabriek

Ook YouTubers Jeroen van Holland, Quinsding, Niek Roozen, Niels Oosthoek (Gierige Gasten), JustJade en UP2D8 gaan vanaf 25 maart elke zondag de strijd aan op Nickelodeon.

Wie wil er nou niet de volgende grote YouTuber worden en gecoacht worden door de populairste YouTubers van het moment? In Nickelodeon’s nieuwe wekelijkse show De Viral Fabriek gaat nieuw, jong YouTube-talent de strijd met elkaar aan onder leiding van 8 van de grootste Nederlandse en Belgische YouTubers:

Aflevering 1 (zondag 25 maart): Jeroen van Holland & Quinty Misiedjan (Quinsding)
Aflevering 2 (zondag 1 april): Niek Roozen & Marije Zuurveld
Aflevering 3 (zondag 8 april): Just Jade & Peter de Harder (Petrus)
Aflevering 4 (zondag 15 april): Niels Oosthoek (Gierige Gasten) & Samir (UP2D8)

Strijd gaat online verder
Na de TV-uitzending gaat de strijd online verder wanneer de deelnemers hun vlog op het Nickelodeon YouTube-kanaal plaatsen waar de winnaar van de week bepaald wordt door het aantal likes op de video door de kijkers. Hierna strijden de winnende kids per aflevering tegen elkaar tot de grote live finale. De prijs? Een professioneel camerapakket en een professionele YouTube-training om zo hun eigen kanaal op te bouwen. De Viral Fabriek wordt gepresenteerd door Nienke van Dijk en Stef Poelmans.

Bekijk de promo

De Viral Fabriek is vanaf 25 maart iedere zondag te zien op Nickelodeon. Normaal gesproken om 19.00 uur, maar de eerste aflevering op 25 maart wordt direct na de Kids’ Choice Awards uitgezonden om 20.30 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*