Youtube verbiedt Roddelpraat-uploads door cyberpesten

Roddelpraat mag van Youtube komende week niets uploaden in verband met het overtreden van de regels.

Jan Roos meldt op de site Roddelpraat.nl: ‘Het is toch niet te flitsen. YouTube doet er alles aan om ons tegen te werken. Zo werden we al uitgezet om inkomsten te ontvangen en staan er verschillende handremmen op om ons bereik te beperken. Maar ze hebben het nu nog bonter gemaakt. De uitzending met Joycejoin is offline gehaald wegens cyberpesten. En om het erger te maken, we mogen vanwege die strike een week niet uploaden als straf. Dus we kunnen woensdag de uitzending niet online zetten. Het wordt toch werkelijk steeds gekker. Het lijkt verdomme China wel hier. Joycejoin heeft zelf aangegeven dat ze zich niet gepest voelde en de strike belachelijk vindt.’

8 Comments

  1. Prima dat er opgetreden wordt tegen zulke zuigbuizen. Altijd maar anderen het leven zuur maken en dan jammeren als er iemand wat van durft te zeggen. Misschien eens die week gebruiken om positiviteit te tanken?

    • Het is niet altijd even gepast wat Roddelpraat (en anderen) verkondigt maar het is prima dat er af en toe in de Gooische emmer met stront wordt geroerd. Als het aan Talpa, RTL en de PO had gelegen werd alles doodzwegen en onder het tapijt geveegd.

    • Nou, ik geloof niet dat dat er iets mee te maken heet. Maar goed, ga dat de fans van deze drek maar eens uitleggen

  2. Echt belachelijk! Beter starten ze een eigen platform en maken ze helemaal geen gebruik meer van YouTube. Daarnaast het gebruik van de al bestaande eigen site en gebruik van social media.

  3. Gewoon video’s op eigen site zetten en niet lekker goedkoop YouTube gebruiken. Gebruik je wel YouTube, hou je aan hun regels.

  4. Ja het is nog erger dan Noord Korea hier , het is geen sjiek programma maar wie er niet naar wil kijken kan door tikken naar wat anders , ik kijk sinds kort wekelijks en vindt het een verademing , Face book zit ook al onrechtmatig te blokkeren omdat ik bij hun op de site zei hee leuk programma en kreeg een waarschuwing ja hoor helemaal geweldig

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*