Youtube Award voor Bassie & Adriaan

Bassie en Adriaan hebben vandaag een speciale YouTube-award gekregen omdat ze de grens van 100 miljoen views zijn gepasseerd.

Het grote succes lag voor het komische duo vooral in de jaren ‘80, maar nog steeds zijn de twee online nog steeds razend populair met hun Bassie & Adriaan Channel op YouTube

5 Comments

  1. Bas en Aad hadden jaren geleden eigenlijk gewoon een Televizier oeuvre prijs moeten krijgen. Al 4 generaties zijn met dit duo opgegroeid. Dat terwijl de laatste serie begin jaren 90 werd opgenomen. Hoewel inmiddels dubbel en dwars terug verdiend allen gefinancierd uit eigen geld. Een hele prestatie. Wanneer je maar wilt te zien op YouTube en via andere online kanalen en dagelijks te zien bij Pebble TV en RTL Telekids 24/7

  2. Bassie en Adriaan zijn tijdloos. Kinderen van vandaag de dag beleven nog steeds veel plezier aan de series die ze in de jaren 80 en 90 gemaakt hebben. Bas en Aad waren altijd zeer creatief. Met weinig middelen en een klein budget maakten ze de televisie series. Die vandaag de dag nog steeds razend populair zijn.

    • Ik ben 35 en kijk nog steeds af en toe naar hun series en hebben ook de reis in Amerika zelf gemaakt! Geweldig en dik verdiend gefeliciteerd Bas en Aad!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*