Worst & Whiskey mediaborrel terug van weggeweest

Op 31 maart a.s. vindt in De Vorstin om 17.00 uur eindelijk weer de Worst & Whiskey-borrel plaats: de Hilversumse mediaborrel voor alle creatieve makers en media-professionals uit de regio. “Na een lange, ‘coronapauze’ is de behoefte om bij elkaar te komen groter dan ooit. We nodigen alle mediaprofessionals uit de regio uit om elkaar weer te ontmoeten en samen een whisky, biertje of ander drankje te komen drinken,” aldus de organisatoren van deze populaire mediaborrel die in het ‘pre-corona tijdperk’ enkele keren per jaar plaatsvond.

De Worst & Whiskey-borrel is in 2014 ontstaan. De initiatiefnemers verbaasden zich erover dat er in mediastad Hilversum geen goede mediaborrel was waar creatieve makers en media-professionals elkaar konden ontmoeten. Rond het Mediapark en op talloze andere plekken in de stad werken ze hard aan maken van content, verhalen, designs en producties. Deze professionals werken vaak vanuit een zelfstandig of kortlopend dienstverband. Veelal alleen of in kleine teams en collectieven. Voor hen is het van vitaal belang om nieuwe contacten op te doen en andere professionals te ontmoeten waarmee ze kunnen samenwerken. Daarnaast hebben ze behoefte aan gezelligheid en sociaal contact: nieuwe mensen leren kennen, bijpraten met vakgenoten en inspiratie tanken.

Worst & Whiskey-borrel: een succesformule
Vanaf 2014 vond deze populaire borrel regelmatig plaats in De Vorstin. De laagdrempelige bijeenkomsten trokken gemiddeld 80 tot 100 bezoekers die vaak tot lang na sluitingstijd bleven plakken. En er ontstond een community van ruim 250 enthousiaste media-professionals uit alle hoeken van de Hilversumse mediasector, die elkaar ook buiten de borrels om steeds beter wisten te vinden. De borrels boden ook altijd iets extra’s: een whiskey-proeverij en smakelijke borrelhappen zoals worst van de lokale middenstand. Maar dat kon ook sushi & saké of bitterballen & bier zijn. Daarnaast waren er regelmatig inspirerende talks en presentaties. De eerste drankjes waren meestal aangeboden door lokale sponsors die dit initiatief om het ondernemingsklimaat te versterken van harte ondersteunden. Aanmelden kan hier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*