WNL maakt televisieserie over familiebedrijven

Ondanks de zomerstop in Hilversum is vanaf donderdagavond 6 augustus bij Omroep WNL de nieuwe serie ‘Allemaal Familie’ te zien waarin ondernemer John Fentener van Vlissingen, een van de meest succesvolle zakenmensen van ons land, wekelijks families portretteert van unieke familiebedrijven.   

John Fentener van Vlissingen zegt aan het begin van uitzending 1 dat er in Nederland ruim 260.000 familiebedrijven zijn, die samen 70% van het totaal aantal ondernemingen in ons land vertegenwoordigen en goed zijn voor de helft van alle banen in Nederland. 

‘Allemaal Familie’ vertelt de verhalen van een familie van autoslopers of van een familie met een eigen viswinkel, een landgoed of sigarenfabriekje. 

“Ik ben opgegroeid binnen een familiebedrijf. Het familiebedrijf loopt als het ware door mijn bloed”, aldus John Fentener van Vlissingen. “In de serie laten we bekende en onbekende families zien. Een dag uit hun zeer drukke bestaan.” 

WNL zegt enorm trots te zijn op de tijdelijke presentator John Fentener van Vlissingen. “Deze serie gaat over gewone, hardwerkende mensen, en geeft een verrassend inkijkje in werelden die we niet allemaal kennen”, zegt WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes. “Hoe overwinnen families tegenslagen? Hoe delen ze succes? En wie zet het bedrijf straks voort?” 

“Het is heel eervol dat een icoon als John Fentener van Vlissingen deze serie presenteert. Hij maakte graag tijd in een overvolle agenda, puur uit betrokkenheid bij al die hardwerkende families. We hopen dat deze serie mensen inspireert en uitdaagt.” 

De serie “Allemaal Familie” wordt in augustus elke donderdagavond uitgezonden op NPO1 om 22.15 uur. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*