Winfried Baijens en Quincy Owusu-Abeyie op De Perstribune

Zondag 26 januari zijn presentator Winfried Baijens en de rappende oud-voetballer Quincy Owusu-Abeyie te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Winfried Baijens, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, vertelt in zijn nieuwe YouTube-serie Achter de headlines de menselijke verhalen achter het nieuws. De serie van de NOS is gericht op de jongere doelgroep. Baijens is vooral bekend als presentator van het NOS Radio 1 Journaal, het NOS Journaal en is oud-presentator van het NOS Jeugdjournaal.

Voetballer Quincy Owusu-Abeyie, de sportgast tussen 13.00 en 14.00 uur, maakte in 2005 een onuitwisbare indruk op het jeugd-WK in Nederland. Een carrière in het grote Oranje leek in het verschiet te liggen, maar inmiddels heeft Owusu-Abeyie zijn voetbalschoenen voorgoed opgeborgen en is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Onlangs presenteerde hij als rapper BLOW zijn eerste album: New Chapter.

In De Perstribune signaleert mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor actualiteiten-tv voor jongeren.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*