Willibrord Frequin op De Perstribune

Zondag 10 mei zijn Willibrord Frequin en Mike Snoei te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Willibrord Frequin, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is als journalist en programmamaker bekend van programma’s als Brandpunt en De week van Willibrord. Momenteel is de 78-jarige Frequin samen met drie collega’s (Peter Faber, Barrie Stevens en Gerard Cox) te zien in een nieuw seizoen van het RTL-programma Beter laat dan nooit. Onder leiding van Katja Schuurman maakt het kwartet een reis door Latijns-Amerika. 

De sportgast in het tweede uur is oud-voetballer Mike Snoei, in het verleden onder meer trainer van Vitesse en Sparta, dit jaar trainer bij eerstedivisieclub De Graafschap. Deze club leek met een ruime voorsprong op de concurrentie af te stevenen op directe promotie, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Nu het op het veld niet meer lukt, wil de club via een kortgeding alsnog promoveren naar de eredivisie.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*