William Rutten, Piet Keur en Leo Oldenburger op De Perstribune van MAX

Zondag 10 november 2019 zijn fotograaf William Rutten, oud-voetballer Piet Keur en diens biograaf Leo Oldenburger te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

William Rutten, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend als fotograaf van de sterren. Al Pacino, Beyoncé, Robbie Williams, Brad Pitt, Justin Timberlake en Meryl Streep verschenen allemaal voor zijn lens, net als heel bekend Nederland. Ook dit seizoen is Rutten jurylid bij het RTL-programma Het Perfecte Plaatje, waarin hij BN’ers de kneepjes van het fotograferen bijbrengt. 

Piet Keur is een bekende voetbalnaam uit de jaren tachtig en negentig. Keur was spits bij onder meer FeyenoordFC Twente en FC Haarlem. Hij maakte 175 doelpunten in de Eredivisie. Maar Keur staat ook bekend om zijn uitspattingen buiten het veld. Niet voor niets is ‘Piet Likeur’ zijn bijnaam. Voetbalcommentator Leo Oldenburger schreef de biografie van Keur, die binnenkort verschijnt: Stappen en Scoren. Keur en Oldenburger zijn te gast in het sportuur van De Perstribune, tussen 13.00 en 14.00 uur.

Verder in De Perstribune onder meer een verslag van Ajax – FC Utrecht én een bijdrage van Ron Vergouwen. Hij zet de bekendste mediafotografen van Nederland op een rij. 

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*