Wilbert Mutsaers vertrekt bij Spotify

Na 6 jaar vertrekt de managing director Benelux naar AAA.

Mutsaers meldt op Linkedin: ‘Na zes prachtige jaren bij Spotify Benelux, begin ik aan een nieuwe functie bij AAA. Heel veel zin om met voor mij veel bekende en nieuwe collega’s, artiesten, teams intern en extern samen aan de slag te gaan. Rode draad in mijn leven – naast mijn sociale- en gezinsleven natuurlijk – is muziek en alles dat daarmee te maken heeft, en dan in het bijzonder de Nederlandse muziek, nieuw en gevestigd talent in alle genres. Naar concerten, cultuur en festivals gaan, is wat ik het liefste doe. Precies wat allemaal centraal staat bij AAA: de Nederlandse muziek en haar artiesten in alle verscheidenheid en vanuit alle invalshoeken.’

Mutsaers blijft actief in de Raad van Toezicht van BNNVARA en zijn andere rollen bij Edison Pop, SNS en het Metropole Orkest.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*