Wie maakt er kans op de Zilveren RadioSter?

De luisteraar heeft gesproken! De genomineerden zijn bekend! De afgelopen dagen zijn de vijf favoriete radioprogramma’s die in aanmerking komen voor de Gouden RadioRing al verrast met het grote nieuws. Maar wie maken er kans op de Zilveren RadioSter Man en Vrouw? Wie horen bij de top 3 van beste mannelijke en vrouwelijke dj’s volgens het Nederlandse publiek?
Voor de Zilveren RadioSter Vrouw zijn genomineerd:
Eva Koreman (BNNVARA, NPO 3FM)
Annemieke Schollaardt (AVROTROS, NPO Radio 2)
Fien Vermeulen (Qmusic)

De genomineerden voor de Zilveren RadioSter Man zijn:
Gerard Ekdom (BNNVARA, NPO Radio 2)
Kaj van der Ree (BNNVARA, NPO 3FM)
Stefan Stasse (KRO-NCRV, NPO Radio 2)

Wie van de genomineerden uiteindelijk de Zilveren RadioSterren gaan winnen, heeft het publiek al besloten, maar welk programma de Gouden RadioRing krijgt nog niet. Op woensdag 24 januari om 10.30 uur gaan de stembussen opnieuw open en is het aan de luisteraar welk programma uit de top 5 gaat winnen. De afgelopen dagen is bekendgemaakt dat Ekdom in de Ochtend (BNNVARA, NPO Radio 2), Kaj (BNNVARA, NPO 3FM), Mattie, Fien & Igmar (Qmusic), Somertijd (Radio 10) en De Staat Van Stasse (KRO-NCRV, NPO Radio 2) tot de top 5 behoren.

Wie dé radioprijs van Nederland daadwerkelijk gaat winnen, wordt bekend op donderdag 25 januari tijdens het Radiogala, gepresenteerd door Jan-Willem Roodbeen.

RadioGala, donderdag 25 januari, 20.00 uur via NPO Radio 2, NPO Best en RadioRing.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*