Wie is de Mol? Inderdaad, het was Klaas

Het grote probleem voor het succesvolle “Wie Is De Mol?” is vooral in de toekomst de beantwoording van die titelvraag spannend te houden. Dat valt af te leiden uit de reacties op de social media na de ontknoping van de 16de editie van dit AVROTROS-programma.

Het zijn ook die social media, waar het hele spel de laatste tijd intensiever dan ooit werd besproken. Heel veel mensen kwamen daarbij al tot de conclusie dat KRONCRV-presentator Klaas van Kruistum(foto KRONCRV) de Mol moest zijn en die bleek ook te kloppen.

Vondelpark
De Mol is de persoon die de andere deelnemers bewust dwarszit, zonder dat zij en de televisiekijker dat weten. Dat de populariteit van Wie is de Mol groeiende is bleek verder uit het feit dat een grote groep mensen urenlang in de kou heeft staan wachten in het Amsterdamse Vondelpark op de apotheose, die live op NPO 1 werd uitgezonden.

Winnaar werd overigens BNN-presentator Tim Hofman, die in de finale 3FM dj Annemiek Schollaardt klopte. 2 miljoen kijkers keken 10 zaterdagavonden lang naar “Wie is de Mol”.
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*