Wendy van Dijk verlengt contract bij RTL

Presentatrice/actrice Wendy van Dijk heeft 4 december een nieuw contract voor vijf jaar getekend bij RTL Nederland. Momenteel presenteert ze The Voice of Holland. Van Dijk is verder bezig met opnames voor Moordvrouw, Diagnose Gezocht en Obese, programma’s die in 2015 te zien zijn.

“Ik voel me helemaal op mijn plek bij RTL,” vertelt Van Dijk. “Ik ben oprecht gelukkig met het vertrouwen wat ze mij geven en de mogelijkheden welke mij worden aangeboden om me te blijven ontwikkelen en naast veel bestaande succesvolle programma’s ook nieuwe initiatieven te kunnen ontplooien.”

RTL is ook blij met haar: “Wendy behoort tot de absolute top van de Nederlandse tv-wereld dus we zijn zeer blij dat we onze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten,” aldus Bert Habets, CEO RTL Nederland.

Van Dijk won tweemaal de prestigieuze publieksprijs de Gouden Televizier-Ring (beste programma) en vier maal ontving ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisievrouw.

Op de foto: Achter v.l.n.r. Tiny van Dijk, Mike van Dijk (DRIGGEM management), Erland Galjaard (Programmadirecteur RTL Nederland). Voor v.l.n.r. Sven Sauvé (COO RTL Nederland), Wendy van Dijk, Bert Habets (CEO RTL Nederland).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*