Wendy van Dijk maakt comeback bij SBS 6

De komende vijf jaar zal presentatrice en actrice Wendy van Dijk naast haar televisiewerk bij Talpa Network ook haar online platform Wendy Multimedia uitbreiden en versterken. Hiervoor worden op verschillende vlakken nieuwe en creatieve projecten ontwikkeld.

Wendy van Dijk: ‘Ik kijk ernaar uit om samen met Talpa Network verder te bouwen aan Wendy Multimedia, waar we vier jaar geleden succesvol mee zijn gestart. Ik heb heel veel zin om nieuwe televisieavonturen aan te gaan bij de zender waar ik ben begonnen! Ik krijg bij Talpa Network de ruimte om op hele innovatieve manieren met de kijkers in contact te zijn. Dat is voor mij de verdieping waar ik naar op zoek was.’

‘Met Wendy halen we echt een triple A-ster binnen’, zegt John de Mol. ‘Zij heeft zoveel ervaring, zij is zo’n grote naam. Ik heb gemerkt dat dit steeds belangrijker wordt bij het grote publiek. Ik vind het geweldig om Wendy als persoon erbij te hebben, en ik ben er ook zeker van dat wij samen grote stappen kunnen zetten om het multimedia merk Wendy nog veel groter te maken dan het nu is.’

Wendy is sinds juli 2006 één van de grote sterren geweest van RTL, waar ze onder andere ‘The Voice’ presenteert. Haar overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. ‘Ik heb bij RTL de kans gekregen om mij als presentatrice en als actrice enorm te ontwikkelen de afgelopen jaren. Ik ben RTL daar zeer dankbaar voor. Ik zal altijd terugkijken op een heel waardevolle en warme tijd.’

De multimedia ambities van Wendy van Dijk sluiten volledig aan bij het doel van Talpa Network, om unieke content te produceren, eigen innovatieve technologieplatformen te bouwen en op die manier de consument te verbinden met de commerciële partners. Als presentatrice en met Wendy Multimedia gaat zij een belangrijke bijdrage leveren aan die verbinding.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*