VRT apps nu ook beschikbaar op CarPlay en Android Auto

De apps VRT MAX en VRT NWS van de Vlaamse publieke omroep zijn vanaf nu beschikbaar voor Apple CarPlay en Android Auto. De VRT-radioprogramma’s, -podcasts en digitale streams zijn daardoor nu via de VRT MAX en VRT NWS-apps in de auto luisterbaar.

Ruth Degraeve, manager VRT MAX & Digitale Bestemmingen: “Met de lancering van onze car apps maken we al onze sterke VRT-audiocontent nog makkelijker toegankelijk in de wagen. Een nieuwe service dus, voor onze luisteraars. Autodashboards worden steeds digitaler, met heel wat nieuwe spelers die mee aan boord komen. Met VRT MAX en VRT NWS pikken we uiteraard graag in op deze evolutie die razendsnel gaat!”

Vanaf nu ondersteunen de apps van VRT MAX en VRT NWS ook Apple CarPlay voor gebruikers van het Apple-besturingssysteem en Android Auto voor gebruikers van het Android-besturingssysteem. Door de integratie van de apps in beide boordsystemen kunnen automobilisten met compatibele wagens hun favoriete compagnon de route toevoegen aan hun digitale dashboard.

De app van VRT MAX biedt vereenvoudigde lijsten en overzicht. Met de populairste podcastreeksen van het moment, live radio en ‘Mijn lijst’ kan je als automobilist op voorhand je persoonlijke luisterroute uitstippelen. 

In de app van VRT NWS kan je handig luisteren naar fragmenten uit je favoriete duidingsprogramma’s zoals De Ochtend of De Wereld Vandaag, de VRT NWS-podcasts en het meest recente (regio)nieuws. 

In beide apps kan je genieten van alle (digitale) radiostreams van VRT. En dat alles in één oogopslag zodat de aandacht op de weg blijft. Een veilige rit gegarandeerd. Met de car app van VRT MAX kunnen luisteraars maar liefst 24 verschillende digitale radiostreams en 175 podcastreeksen onderweg beluisteren, waar en wanneer ze dat willen, op een toegankelijke en veilige manier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*