Villamedia: Tim Hofman is Journalist van het Jaar 2022

Tim Hofman is Villamedia’s Journalist van het Jaar 2022. De jury, bestaande uit de redactie, redactie-adviesraad en medewerkers van Villamedia, kent hem de prijs toe voor zijn onthullingen op YouTube-kanaal BOOS (BNNVARA) over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het RTL-programma The Voice of Holland.

Hofman won al diverse prijzen voor zijn uitzending, waaronder TV Moment van het Jaar.

lees verder op Villamedia

4 Comments

 1. Ik twijfel niet aan de journalistieke waarde van de BOOS uitzending en de impact ervan, dus feitelijk gezien is deze prijs terecht voor Hofman. Maar als iemand al zó gelauwerd is een jaar lang met zoveel prijzen, is het wel zonde om zo’n prijs als Journalist van het Jaar niet uit te reiken aan een iets minder bekende journalist die wel net zulke bekend werk afgelopen jaar heeft gemaakt in het afgelopen jaar.

  • Geacht Farceforum,

   Schaatsster Irene Schouten won vorig jaar gouden medaille na medaille en werd ten slotte ook nog Wereldkampioen Allround in Hamar. Vindt Daniël dat de nummer 2, de Japanse Miho Takagi dan eigenlijk het eremetaal voor de beste schaatsster had moeten krijgen? Irene werd ook nog Sportvrouw van het Jaar, of zou die prijs naar Femke Harms moeten zijn gegaan, dartkampioene 2022 van Steenwijkerland?

   Dat zou toch zonde zijn?

   (Op de Manners Ranglijst staat Irene Schouten op nummer 7 als mooiste sportvrouw. Ook daar had zij op nummer 1 moeten staan en niet het paard Rachel van Britt Dekker.)

 2. Hypocriet mannetje.
  Wel wijzen naar andere die buiten zijn eigen (extreem linkse) bubbel vallen.
  Maar binnen z’n eigen Vara-nest zogenaamd van niks geweten.
  Tuurlijk !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*