Videoplatform Telegraaf VNDG gaat 1 mei live

Het was al bekend dat het nieuwe OTT-platform van De Telegraaf dit voorjaar live zou gaan. Nu is ook officieel bekend dat 1 mei het platform offiiceel van start gaat.

Momenteel biedt TMG al online videocontent aan via de kanalen ‘De Telegraaf’ en ‘Dumpert’. Telegraaf VNDG zal ook videocontent aanbieden, maar dan met een personal touch. De consument krijgt on demand toegang tot content wat geheel afgestemd is op de persoonlijke voorkeur. Telegraaf VNDG biedt het laatste nieuws, sport en entertainment in video. Alle video’s zijn beschikbaar via web en apps voor laptop, desktop, mobiel en tablet. Het 24/7 online kanaal start dagelijks met een nieuwsshow vanaf 6 uur ’s ochtends. Op gebied van sport worden oa de hoogtepunten van de Eredivisie uitgezonden en daarnaast prestenteert John van den Heuvel een online misdaadprogramma.

Talpa is de belangrijkste partner geweest voor de ontwikkeling van dit platform. In eerste instantie zou het platform al per 1 april live gaan, maar door technische problemen bij de ontwikkeling heeft het platform een maand vertraging opgelopen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*