Videoland-documentaire over OnlyFans

OnlyFans Uncovered is een onthullende documentaire over de meest succesvolle en spraakmakende Nederlandse creators en ’the rising stars’ van het wereldwijde fenomeen OnlyFans.

Dit online platform met veelal seksueel getinte content achter betaalde abonnementen, faciliteert een persoonlijke band tussen fans en creators. Dat maakt het werk van de creators zwaar en tijdrovend. Voor het eerst treden zij, zowel met hun privéleven als hun intieme werk, buiten de anonimiteit en in de spotlights. Ze stellen ons voor aan hun levenspartners, ouders, ‘zakelijke’ collega’s, maar ook aan hun grootste ‘Fans’. Want wie zijn de mensen die betalen om met ‘hun’ creator in contact te komen of zelfs hun ondergoed opgestuurd te willen krijgen?

De nieuwe driedelige Videoland documentaire is vanaf 9 april in één keer te zien bij Videoland.

2 Comments

  1. Het lijkt er op dat RTL/Videoland steeds meer de kant op gaan van het verheerlijken van dingen die niet normaal zijn. Zoals de verleidingsprogramma’s, straatcriminaliteit/misdaad (verheerlijken in Mocromaffia) en zogenaamde artiesten die eigenlijk geen aandacht zouden moeten krijgen als Lil Kleine en Famke Louise. Nu weer dit sex platform. Het gaat echt allemaal nergens over. Ze kunnen blijkbaar echt helemaal niets beters verzinnen.

    Richt je toch eens op goede Nederlandse dramaseries. Dat is wat mensen willen maar is natuurlijk te duur. Dan zegt RTL gewoon dat er geen vraag naar is. Terwijl het puur een geld kwestie is. Liever 2 of 3x goede troep laten produceren dan 1x een goede dramaserie. Triest eigenlijk dat het zo werkt. Helemaal als je je bedenkt dat er volwassen mensen van rond 50 aan zo’n vergadertafel zitten en dit beslissen.

    • Dat heeft niets met leeftijd te maken, maar ook Videoland is onderdeel van het Luxemburgse RTL. Die willen met zo weinig mogelijk investeren, zo veel mogelijk winst maken. Dat er dan bagger online komt, dat zal ze worst zijn. Zo nu en dan lukt het een creatief directeur nog wel eens om er wat moois door te drukken, zolang het maar niet te duur is. En als de kosten al stijgen, dan wordt er al snel naar product placement gekeken. Het verdienmodel van Netflix en Prime Video zit dan toch wat fatsoenlijker in elkaar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*