(video) Rick en Niels weg bij Café Hendriks & Genee: ‘Stukgelopen op 500 euro’

Sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen zijn bij het tv-programma gestopt, omdat ze er financieel niet uitkwamen met Talpa-zenderbaas Marco Louwerens.

In het radioprogramma Veronica Inside vertellen de sidekicks waar de deal op stuk liep:

2 Comments

  1. 500,00 euro voor ’n uurtje héél flauw doen en vooral ,veel ,onzinnige opmerkingen maken lijkt mij voor deze slechte grappenmakers zeer goed betaald. De huichelachtige Genee had ook uit eigen zak deze mannen kunnen betalen, maar nee , ikke ikke en de rest kan stikken is al vele jaren zijn motto. Het café van Hendriks en Genee kan trouwens weer gesloten worden. Weer ’n slecht zingende zanger die de sfeer van ’n amsterdams café moet voorstellen. Irritante Genee dénkt leuk en alert te zijn. Hendriks doet er goed aan alléén verder te gaan. Top presentatie en zeer terzake kundig.Zij was de leading personality bij Dijkhof en Britt. Terwijl Genee alleen maar wilde scoren met uit roddelblaadjes te citeren,van jaren geleden.

  2. Herman, Herman hier. 😉
    Rick en Niels hebben aangegeven dat het om een principe kwestie ging waarom de salarisbesprekingen stuk waren gelopen. Uitgaande dat jij ook niet bij deze onderhandelingen was, is het daarom hier moeilijk over te oordelen. Ongeacht wat je van hun vindt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*