(video) Johan Derksen en Rene van der Gijp nog steeds boos op Wilfred Genee

Na de speciale Veronica Inside uitzending van maandag zijn Derksen en Van der Gijp nog steeds uit het veld geslagen door de wijze waarop Wilfred Genee met hem omging.

Rene van der Gijp: ‘Wilfred heeft het programma opgeblazen. Het huidige format is door hem ongeloofwaardig geworden.’ Van der Gijp heeft aangegeven niet meer in de uitzending aan tafel te willen zitten.

Genee pakte de twee flink aan in de uitzending, waarin ook strafrechtadvocaat Natacha Harlequin en oud-profvoetballer Dries Boussatta waren aangeschoven om te praten over racisme en discriminatie. Van der Gijp en Derksen wisten van tevoren niet dat er gasten zouden zijn. In het programma werd een debat over racisme gevoerd vanwege een uitspraak die Derksen een week eerder had gedaan.

Zie de videoreportage van Dennis Schouten /Powned:

7 Comments

  1. Sorry, maar als je nu nóg niet door hebt dat het allemaal een publiciteitsstunt is… Effe een relletje maken voor de aandacht. Dit is een vaksite. We weten toch hoe dit werkt?

  2. Nee Fred, dit is een toneelspel. Ik begrijp best dat Johan zich ‘genaaid’ voelt door zijn collega. Al is het wel zo dat het in de toekomst wellicht handig is dat Van der Gijp en Johan iets eerder komen zodat zij zich bij de redactievergadering kunnen aansluiten. Dan weet je van te voren wie je aan tafel krijgt en welke situatie er kan ontstaan.

  3. Genee heeft eindelijk nà 25 jaar z’n masker afgelaten. Na 25 jaar opnaaien, te snel praten, doordrammen , voorzetjes geven en dan de beantwoorder afzeiken.Ja Ja !!!! Eindelijk heeft hij ’n koekje van eigen deeg. ’n Niets-kunner die louter anderen laat opdraaien voor de fouten en miskleunen die hij zelf maakt. Al moet er wél bij worden gezegd, dat zowel Gijp als Derksen dit zich maar al te graag lieten aanleunen. De grootste fout ligt echter bij John de Mol. Met ál zijn kennis van mensen en tv, had hij NOOIT Genee dit kontrakt mogen aanbieden. Op naar Wietze van der Goot , Gijp en Johan !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*