Viaplay wordt volwaardige streamingdienst


Naast Formule 1, Premier League, Darts en de Bundesliga voetbal, gaat Viaplay ook veel series en films aanbieden. 

Vandaag werd bekend dat dat het programma Dragons’ Den keert ook op Viaplay wordt uitgezonden. Het programma dat in de afgelopen jaren te zien was bij WNL. Bekende gezichten, zoals Jort Kelder, Willem Sijthoff, Annemarie van Gaal, Henk Keilman, Michel Perridon en Nikkie Plessen zullen geen onderdeel zijn van het programma.  Bas Witvoet en Manon van Essen zijn nieuwe gezichten bij deze ‘ondernemerstalentenshow’.

Eerder werd al bekend dat mediaconcern NENT heeft voor diverse markten waar Viaplay actief is de uitzendrechten van meer dan 700 uur content van Entertainment One heeft aangekocht.  Dit contentpakket bestaat hoofdzakelijk uit films en series. Het is nog niet bekend welke huidige en toekomstige films en tv-series NENT heeft aangekocht, maar eOne beschikt over de rechten van oa My Little Pony, My Cruel Summer, Transformers, G.I. Joe Snake Eyes en Insidious..  

7 Comments

 1. Diverse “marktTen” waar Viaplay actief is…
  Met dubbel t?
  Maar even zo goed… Ik kan NIET wachten op “My little pony”???? 🤔
  Seriously…
  Byebye again ViaPlay

 2. ik ga mij dus echt niet aboneren op viplay ben enkel geintresseerd in for ule 1 en niet al die zooi die je er bij krijgt ik ga kijken op f1 tv

 3. Wanneer je favoriete sport niet bij ViaPlay zit, dan is het overige aanbod niet aantrekkelijk genoeg. eOne is een wat meer excentrieke speler op de film- en seriemarkt en legt het accent vooral op kinderprogramma’s. ViaPlay krijgt het binnen het eerste jaar al moeilijk op de Nederlandse markt.

 4. Viaplay is verantwoordelijk voor de totale vernietiging van mijn zondag!!! Kan nu al niet wachten tot ze opgerot zijn!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*