Viaplay vanaf volgende maand duurder

Met de prijsverhoging wil Viaplay verder kunnen investeren in haar aanbod. 

De prijs van een jaarabonnement gaat per 1 februari 2023 maandelijks 12,79 euro kosten. Per 28 februari betaal je voor een maandabonnement 15,99 per maand. Dat melden Ziggo en KPN, die ook Viaplay-abonnementen verkopen aan hun klanten.

5 Comments

  1. Ik vraag mij af, wie heeft nog Viaplay na alle “gedoe” van vorig jaar met reclame in beeld en haperingen in de stream ??

    Daarin heeft Viaplay best wel lef om de prijzen te gaan verhogen . . .

  2. F1 terug naar Ziggo, en darten weer terug op RTL7 ik ben bij viaplay gestopt gezien afgelopen jaar.dit zou iedereen moeten doen want word nog erger

  3. Ik maak gebruik van de Viaplay app op de Apple TV en kijk soms ook op mijn smartphone. Ik heb ook weleens gestreamd van mijn telefoon naar een Chromecast toen ik bij iemand op bezoek was. Dat ging ook best. Bijna 1 jaar abonnee en slechts eenmaal een korte storing van een minuutje gehad tijdens een darts partij. Formule 1 races kunnen kijken zonder ook maar een enkele storing. Dus tevreden! Hieruit blijkt dat er heel wisselende ervaringen zijn, maar zeker niet alleen slechte!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*