Viaplay lanceert reclame-abonnement

Viaplay heeft een nieuw abonnement met advertenties gelanceerd voor zijn streamingdienst in de Nordics, beginnend in de Deense markt. Het nieuwe abonnement, Films & Series with Advertising, kost 99 DKr per maand (ongeveer €13,25), wat 50 DKr (ongeveer €6,70) goedkoper is dan het standaard Film & Series-abonnement.

Dit abonnement biedt dezelfde film- en seriebibliotheek en kindercontent (zonder advertenties), maar bevat geen sport. Het biedt ook een mini-pakket van 11 basiszenders, waaronder DR, TV2 en TV3. Verwacht wordt dat dit advertentie-abonnement later in andere Noordse landen wordt uitgerold. Er zijn nog geen plannen om het reclame-abonnement in Nederland te lanceren.

2 Comments

  1. Viaplay is gewoon een ramp en een bedrijf met enorme schuldenlast, met al die waardeloze ideeën gaan ze er niet komen en geeft geen vertrouwen. Uiteindelijk zullen die stomme plannen hier ook wel gaan lanceren want anders vallen ze om.

  2. Heerlijk. € 13,25 voor een maandabonnement mét reclameen zónder sport. Ik vind € 9,99 zonder reclame en mét sport al meer dan genoeg. Dat wordt nooit wat met ViaPlay.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*