Viaplay in zwaar weer

Viaplay Group bevindt zich in zwaar weer, met een aandeel dat opnieuw met tien procent is gedaald tot een waarde van €2,81 per stuk. Dat meldt TotaalTV.nl vandaag.

De totale marktwaarde van het bedrijf is gedaald tot ongeveer 196 miljoen euro, een scherpe daling vergeleken met voorgaande jaren. Toen Viaplay in 2021 Nederland betrad, was de waarde bijna twintig keer hoger. Analisten zijn niet optimistisch over de aanstaande financiële update van het bedrijf op 24 oktober. De behoefte aan nieuw kapitaal groeit vanwege de zwakke cashflow en hoge schuldenlast. Ondanks de financiële problemen medt Viaplay dat zij in Nederland nog steeds meer dan een miljoen Nederlandse abonnees hebben.

31 Comments

 1. Spreek voor jezelf. Ik vind eigenlijk alles wel fijner bij Viaplay dan bij ziggo. Qua prijs maakt het ook niks uit (aangezien Ziggo in mijn woongebied geen aanbieder is).

 2. Als ome John een VOD dienst wil kan hij nu 1 miljoen abonnees krijgen. Neem de Nederlandse tak over en noem het Veronica. En maak dan een nieuwe reeks van Flodder.

  • Talpa mist VOD en nu de fusie met RTL is afgeketst zullen ze toch balen bij Talpa. Viaplay is spotgoedkoop momenteel. Je kunt dus in één keer de Formule 1 deels terug op tv brengen.

   Haal het Race Café van Ziggo naar Veronica en zendt op Veronica de samenvattingen en talkshows uit. Bij avondraces kan het ook op tv en de rest doe je bij – noem het maar – Veronica (Play) of Vplay.

   • Schei toch eens uit met die Mol en Plooij. Dat mensen die tandarts capabel vinden is te zot voor woorden. Die zit alleen maar leuk te doen tegen coureurs. Nu er eindelijk eens wat diepte in de interviews zit is het gelijk taboe. Enkel Doornbos is geschikt genoeg om wekelijks aan te schuiven. Kamphues moet lekker weer De Reünie gaan presenteren, is hij veel meer voor gemaakt.

    • Viaplay is commentaar is waardeloos, Mol en Plooy top en Doornbos ook.Ik hoop dat Ziggo het terug krijgt betaal graag een acceptabele toeslag voor. Viaplay is slechte verbinding en verder waardeloos.

 3. Blij als helemaal vertrekken met hun waardeloze bandbreedte, slechte beelden, slechte analisten, slecht commentaar enz enz

 4. Ik heb voor de tweede keer een jaar abonnement bij via Play en ik ben zeer tevreden eerste jaar betaalde ik €100 tweede jaar €120 dit deel ik met een kameraad goedkoper kun je niet kijken
  Beeld ook nooit geen problemen het enigste waar ik niet tegen kan is het commentaar maar ik luister nog steeds naar Olaf. Aangezien ze stoppen met een jaarcontract ben ik ook weg 7 januari zeg ik op 7 februari gaat hij op zwart.

 5. Naar bijna 2jaar kan in eens geen viaplay meer kijken ze gebeld de app was niet meer toereikend terwijl ik oudere race s twee dagen geleden nog gekeken heb bij hun mij dat dit per januari niet meer mogelijk was ze liegen alles aan elkaar ze verdienen geen waardige aanwezigheid het is tegek voorwoorden

 6. Na enige tijd klant te zijn van viaplay en dus ook mee in hun prijzen gegaan om (voor mij) enkel F1 te kijken vind ik het gewoon te duur. Dit seizoen maak ik af en dan ga ik bij hun “concurent” kijken tot we meer weten over wie de rechten terug krijgt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*