Viaplay gaat samenwerken met DPG Media

Vanaf dit seizoen zal het Formule 1-commentaar van Viaplay te horen zijn via verschillende websites van DPG Media.

De Nederlandse radiorechten van de Formule 1 zijn overgedragen aan Viaplay. Het commentaar van Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg zal tijdens alle racesessies live te beluisteren zijn via de digitale platforms van onder andere het AD.nl.

12 Comments

  1. Dat hele F1 kan me gestolen worden, maar dat is toch veel te omslachtig. Denk dat dit gewoon een verkapte voorsortering gaat zijn op de komende FM veiling. Misschien wil Viaplay mee gaan bieden op FM frequenties want dat is nog steeds het gangbare distributie systeem. Je moet dat overal kunnen beluisteren zonder moeite te hoeven doen en te moeten surfen naar een website. En onderweg al helemaal niet te doen natuurlijk.

    • Er is vanaf vandaag al geen uitzending meer op grand prix radio volgens de gids. Op de site van het AD zie ik echter ook geen player voor het F1 verslag staan. In gedoe met VPN heb ik geen zin. Van gratis kijken en luisteren, naar gratis luisteren naar niets? Dan zal F1 kijken en luisteren wel een hobby voor de rijken worden.

      • Vlak voor het begin van de race kwam er een advertentie van Viaplay op de pagina van het liveblog van ad.nl en bij het aanklikken was het commentaar van de race te horen. Kosteloos..

  2. Gefeliciteerd DPG. Wat een schande om met Viaplay in zee te gaan. 2 kabouter commentatoren. Had voor Olaf en Jack gekozen, dan had je tenminste serieus commentaar gehad

  3. Dat jullie meegaan met Via play die alles doen om hun presentatoren die zo slecht zijn, in de kijker te zetten. Want iedereen weet dat ze bang zijn voor Olav Mol, die vorig jaar zoveel luisteraars hadden en ze weten dat hij de kijkers aanspreekt. Straks kopen ze van alles, zodat je alleen nog afhankelijk bent van hun en zij bepalen de prijs en hogen dat op, zoveel als zij willen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*