Viaplay bemachtigt Enfusion en Invicta FC rechten

Viaplay wordt de komende drie jaar de thuisbasis van alle live kickboks- en mixed martial arts (MMA) evenementen van zowel het Nederlandse Enfusion, als ‘s werelds grootste volledig vrouwelijke MMA kanaal Invicta FC. Vanaf dit voorjaar kunnen abonnees in meerdere Europese markten genieten van minstens 40 shows met internationale top vechtsporters als onderdeel van Viaplay’s unieke aanbod van ’s werelds beste live sporten. 

Het Nederlandse Enfusion richt zich op zowel kickboksen als MMA en staat bekend om talenten als Superbon en Andy ‘The Destroyer’ Souwer. Viaplay zal meer dan 30 Enfusion, Enfusion Talent en Enfusion Cage Event shows streamen in Nederland, Polen en de Baltische staten, te beginnen met Enfusion 105 – Tevette vs. Bchiri op 26 maart. 

Edwin van Os, CEO van Enfusion: “Deze belangrijke samenwerking met een van Europa’s grootste entertainment providers is een overwinning voor de fans. Enfusion zal op Viaplay zichtbaar zijn in heel Noord-Europa, wat een fantastische kans is om nieuw publiek te betrekken bij de sport en de vechters. Dit kan alleen maar tal van promotionele voordelen opleveren voor de vechtsport.” 

Invicta FC is ’s werelds grootste volledig vrouwelijke MMA kanaal met beroemde top vechtsporters uit de hele wereld, waaronder Cris Cyborg en Carla Esparza. De eerste uitzending op Viaplay is op 11 mei met Invicta FC 47 in Kansas City, een van de 16 evenementen die worden uitgezonden in alle Scandinavische en Baltische landen, Polen en Nederland. 

Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer: “Viaplay biedt vechtfans een uitzonderlijk aanbod van de meest opwindende evenementen wereldwijd – allemaal op wereldklasse niveau. Enfusion groeit snel en zal een geweldige aanvulling zijn op ons aanbod in Nederland en vier andere Europese markten. We zijn evenzeer verheugd om Invicta FC, wat een belangrijke rol speelt in het in ondersteunen van getalenteerde vrouwelijke vechters om op een consistente basis te kunnen concurreren, in 10 landen te tonen.” 

Viaplay’s portfolio van MMA-rechten omvat ook UFC in alle Scandinavische landen, KSW in de Scandinavische en Baltische landen, Polen en Nederland, en nog veel meer. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*