Menno Bentveld en John van ’t Schip op De Perstribune

Zondag 27 maart zijn radio- en televisiepresentator Menno Bentveld en oud-voetbalinternational John van ’t Schip te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Menno Bentveld, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als documentaire- en programmamaker, en presentator van HerexamenVeronica Reisgids én Vroege Vogels. Dit laatste programma viert volgende week een jubileum: op zaterdag 2 april is de honderdste televisie-aflevering van Vroege Vogels te zien. Ook ontwikkelde Bentveld diverse documentaireseries op NPO 2, zoals Waterman en hij maakte de bekroonde wetenschapsprogramma’s De Ontdekking en Nieuwslicht.

John van ’t Schip, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is oud-profvoetballer en huidig voetbaltrainer. Eind 2021 stopte Van ’t Schip als bondscoach van het Griekse elftal. De voormalig aanvaller speelde tijdens zijn voetballoopbaan bij Ajax, waarmee hij de Europa Cup II en de UEFA Cup won, Genoa en het Nederlands elftal. Na zijn actieve voetbalcarrière was Van ’t Schip trainer van AjaxFC TwentePEC ZwolleMelbourne FC en assistent-bondscoach van het Nederlands elftal. 

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*