Viacom vestigt nieuwe productiestudio’s in Madrid en Manchester

Jill Offman leidt de uitbreiding van Viacom International Studios in het Verenigd Koninkrijk. Laura Abril is verantwoordelijk voor verdere uitrol in Europa.

Vandaag heeft Viacom International Studios (VIS) aangekondigd nieuwe productiecentra te gaan openen in Madrid en Manchester, als onderdeel van een voortdurende uitbreiding van zijn internationale productiecapaciteit in zowel de Engelse als de Spaanse taal. 

VIS breidt zijn internationale productie-voetafdruk uit na de succesvolle lancering in Latijns-Amerika vorig jaar. VIS Americas, geleid door Federico Cuervo, heeft zich snel gevestigd als een toonaangevende producent en distributeur van content met meer dan 900 uur scripted, comedy, reality en live actie voor kinderen afkomstig van zes verschillende productiecentra over het hele continent.

Jill Offman pakt nu het managementtoezicht op van het in Londen gevestigde productiehuis van Viacom, Elephant House Studios, dat met onmiddellijke ingang wordt omgedoopt tot Viacom International Studios UK.   Tegelijkertijd opent VIS UK een nieuw productiebureau in Manchester. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*