VI Vandaag gaat samenwerken met Voetbal International

foto Wiliam Rutten

VI Vandaag, het nieuwe dagelijkse programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, gaat samenwerken met Voetbal International, bekend van het tijdschrift, vi.nl, VI-Pro en de VI-app. In het programma komen zaken als politiek en entertainment ter sprake, maar zeker op de maandag, woensdag en vrijdag krijgt alles rondom voetbal een belangrijke plek in de talkshow. Zo schuiven regelmatig de bekende VI Clubwatchers Freek Jansen, Martijn Krabbendam, Marco Timmer en Simon Zwartkruis en andere VI-verslaggevers aan om het laatste voetbalnieuws te duiden. VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. 

Marco Louwerens, Directeur Televisie: “Ik ben blij dat dit gezaghebbende blad mee gaat werken aan VI Vandaag. Voetbal International, waar Johan jarenlang hoofdredacteur is geweest, was eerder al betrokken bij het programma. Fijn dat we nu een hernieuwde samenwerking aangaan”. Ernst Keyzer, Directeur / Uitgever Voetbal International: “We kijken uit naar deze samenwerking en zijn verheugd dat Voetbal International weer onderdeel wordt van de tafel van Wilfred, Johan en René voor het duiden van voetbalnieuws en achtergronden.”

2 Comments

  1. Ze leren het ook werkelijk nooit bij Talpa. Ze gaan nu alweer sleutelen aan het programma. Rubriekje van dit blad er in en de band er uit. Dom dom dom!

    Het format stond al helemaal als een huis. De Oranjezomer. Dat programma, in die stijl en vanaf locatie. Het enige verschil wat er had moeten zijn is dat dit over van alles en nog wat gaat i.p.v. alleen over sport.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: VI Vandaag gaat samenwerken met Voetbal International | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*