Veronica Magazine lanceert nieuwe app

Veronica Magazine heeft deze week de Veroncia Superguide tv gids app gelanceerd. Naar eigen zeggen is dit ‘de ultieme gids voor het nieuwe tv-kijken’. Met deze app kun je volgens het magazine de perfecte tv-kijkavond samen stellen. De app is geschikt voor Android smartphones en tablets, en Apple’s iPhone en iPad.

Het nieuwe tv-kijken vraagt volgens Veronica Magazine om een nieuwe gids; Superguide. De app helpt je om je weg te vinden in het uitgebreide aanbod op tv en internet. Of dat nu via lineaire tv is, via uitzending gemist of via een on demand-aanbieder van series en films, zoals Kijk, Netflix, NLZiet, of Pathé Thuis. Je kunt in de app aangeven tot welke aanbieders jij toegang hebt, waarna de app je persoonlijk kijkadvies geeft.

Ook toont Superguide het laatste entertainment nieuws, interviews, exclusieve sneak peeks, populaire Youtube-filmpjes én de best bekeken tv-fragmenten van gisteren. Superguide is gratis verkrijgbaar, maar voor gebruikers die meer willen weten en zien is er Superguide Premium. Deze versie geeft toegang tot de digitale versie van Veronica Magazine, een inspiratiescherm met tips toegespitst op de kanalen waar de gebruiker toegang heeft en het entertainmentplatform ‘De lekkerste8’ met dagelijkse winacties. Ook krijgen Premium gebruikers meer achtergrondinformatie van films en series te zien, met speciale making of video’s en bloopers. Abonnees van Veronica Magazine hebben met hun alles-in-1 abonnement standaard gratis en onbeperkt toegang tot Superguide Premium.

Commercial Veronica Superguide app: 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*