Vernieuwde streamingdienst HBO Max vanaf juni van start

In juni introduceert Warner Bros. Discovery de vernieuwde streamingdienst HBO Max in Nederland. Deze uitgebreide service combineert het beste van HBO Max’s programmering met het real-life entertainment van discovery+ en sportuitzendingen van Eurosports premium-abonnement. Ondanks de uitbreiding blijft de dienst in Nederland en België onder de bekende naam HBO Max opereren, na bezwaren van omroep Max in deze landen, terwijl het in andere regio’s simpelweg Max wordt genoemd.

De lancering valt samen met de première van het tweede seizoen van de populaire HBO Original-serie House of the Dragon op 17 juni. Met de belofte van een verdubbeling in contentaanbod, introduceert HBO Max een breed scala aan nieuwe en oude favorieten, inclusief films zoals Barbie, Aquaman and The Lost Kingdom, en Wonka, evenals succesvolle HBO Originals zoals The Last of Us en Euphoria.

Naast de traditionele favorieten komen er ook nieuwe Max Originals beschikbaar, gebaseerd op Warner Bros. titels, waaronder The Penguin en Welcome to Derry. De uitgebreide catalogus omvat klassiekers als de Harry Potter-reeks, The Matrix, en The Lord of the Rings, aangevuld met populaire Discovery en TLC series.

Sportliefhebbers kunnen uitkijken naar een exclusieve dekking van de Olympische Spelen van Parijs 2024 op HBO Max, met een Sport add-on die toegang biedt tot een uitgebreid aanbod van top sportevenementen, waaronder de drie grote wielerrondes, alle Grand Slam tennistoernooien, UFC events

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*