Verkiezingskoorts start op HilversumTV

Over iets meer dan een maand gaan de stembussen weer open. Bij videoplatform HilversumTV start echter nu al de verkiezingskoorts en worden de mooiste politieke programma’s nog één keer in de spotlights gezet.

Op de site zijn diverse documentaires te vinden van bekende en beruchte politici waaronder Hans van Mierlo, Pim Fortuyn, Hans Janmaat, Hans Wiegel en Paul de Groot. Ook zijn er diverse afleveringen te bekijken van De Tegenpartij. De fictieve Nederlandse politieke partij door ‘vrije jongens’Jacovse en Van Es, die werden gespeeld door Kees van Kooten en Wim de Bie.

HilversumTV verzamelt de mooiste uitzendingen uit 65 jaar televisie en biedt ze aan in een eigentijdse, overzichtelijke vormgeving op internet. Een eenvoudige zoekfunctie brengt legendarische programma’s als Swiebertje, Van Kooten & De Bie, Eén van de Acht of historische Journaaluitzendingen van toen binnen handbereik. HilversumTV is te vinden op hilversumtv.nl en te bekijken op tv’s met internet, pc’s, tablets en smartphones. Binnenkort ook met een HilversumTV-app voor iOS en Android.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*