Veiligheidsdreiging Media Park Hilversum (update)

Er is een e-mailbericht van de Raad van Bestuur van de NPO waarin werknemers worden gewaarschuwd voor een mogelijk onveilige situatie in het Media Park. De politie heeft extra bewaking ingeschakeld en er vliegt ook een politiehelikopter boven het gebied. Het personeel wordt geadviseerd om binnen te blijven en men zal verder geïnformeerd worden zodra er meer bekend is. Het zou mogelijk gaan om een verwarde man, die op het Media Park liep.

UPDATE: Volgens de politie wordt er rond het middaguur nog onderzoek gedaan op het park, maar is de situatie onder controle

17 Comments

  • Als er gehandeld wordt op een dreiging is het hiert niet goed. Als er niet gehandeld was op een dreiging en we hadden een herhaling gekregen van 6 mei 2002 was het ook niet goed.

   De enige conclusie is uiteraard dat alle zure zeikerds hier niet goed zijn. Maar goed, tot dat inzicht zullen ze niet komen. Ze zijn immers niet goed.

 1. Misschien iemand ’n grote mond gegeven aan ’n luie werknemer of ’n hand op de schouder van ’n vrouwelijke collega !!!!!!!!!!!

 2. Nou….ik vind het nogal wat. Zijn jullie de IS aanslag vergeten in Rusland? Laatst waren er ook arrestaties van gasten die een aanslag aan het voorbereiden waren in Nederland. Ik hoop dat het meevalt maar de wereld is tot meer instaat dan een reactie op grensoverschrijdende perikelen.

 3. En de bjurger wordt weer dom gehouden het moet weer via lekken.
  Zal wel weer moslim terroristen zijn vroeggah hadden we nooit dreigingen wat gek.

 4. Jan Slagter meld dat er ‘een gewapende verwarde man op het Mediapark rondloopt’ wat later dus werd ontkend door de politie. Hoe krijg je fake news de wereld. Wat een hysterica!

1 Trackback / Pingback

 1. Man opgepakt na dreiging op Media Park Hilversum - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*