Veel Mediastad-inwoners weten niets van jubileum

Uit onderzoek blijkt dat slechts 48% van de Hilversummers weet dat Hilversum dit jaar honderd jaar Mediastad viert. Dit meldt NH Nieuws vandaag.

Citymarketingorganisatie Hilversum Marketing, maar ook diverse media zijn al vorig jaar begonnen om ‘100 Jaar Mediastad’ onder de aandacht te brengen. Toch blijkt dus dat veel inwoners begin dit jaar nog niet op de hoogte van dit heugelijke feit waren. Dit onderzoek werd reeds in februari gehouden, waardoor de bekendheid hoogstwaarschijnlijk nu een stuk hoger is.

Tot op heden waren de ‘100 Jaar Mediastad’-activiteiten vooral op mediabedrijven en -professionals gericht. Eind deze maand zullen de Hilversumse inwoners meer bij deze viering betrokken worden. Tijdens het Hilversum Media Festival op 26 en 27 mei kunnen alle Hilversummers genieten van het tweedaagse evenement op verschillende locaties in de stad. Dan wordt gevierd dat Hilversum zich honderd jaar mediastad mag noemen. Op zondag staan er onder meer activiteiten op het Marktplein op het programma.

Bron: NH Nieuws

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*