Veel Formule 1 races gratis te zien

Viaplay krijgt een tegenslag te verwerken nu bekend is geworden dat tot negen Formule 1-races gratis live te volgen zullen zijn via Nederlandse providers zoals Ziggo en KPN. Dat meldt TotaalTV vandaag.

Deze ontwikkeling volgt na een sublicentie-overeenkomst tussen RTL Deutschland en Sky Deutschland, eigenaar van de Duitse uitzendrechten. In 2024 zal RTL Deutschland zeven Formule 1-races live uitzenden.

Naast deze zeven races, zullen de Dutch GP in Zandvoort en de Belgian GP in Francorchamps live te volgen zijn via NPO en VRT, die door Nederlandse providers verplicht moeten worden doorgegeven. RTL Deutschland is bij veel Nederlandse providers onderdeel van het basispakket, waardoor deze races zonder extra kosten beschikbaar zijn. Dit brengt het totaal op negen races die zonder Viaplay-abonnement te bekijken zijn.

bron: TotaalTV

6 Comments

  1. Ik was al voor Viaplay overgestapt naar F1TV, beter verslag, betere streams, kundiger voor- en nabeschouwingen. Couldn’t care less.

  2. De man van totaaltv voert een persoonlijke hetze tegen Viaplay. Geen idee wat ze hem misdaan hebben, maar deze Jarco Kriek pakt alles aan om zoveel mogelijk te haten op Viaplay. Zeggen mensen om 3 uur in de nacht op, dan maakt hij daar sensatie van. Dit is ook weer een niets toevoegend nieuwtje. Hoop snel dat hij wat minder aandacht krijgt

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*