Van Duin, Dessing en Hertsenberg op Oerol

Komiek en acteur André van Duin reist volgende week af naar het muziek- en theaterfestival Oerol op Terschelling, waar hij te gast is in het AVROTROS-programma OPIUM op Oerol. Presentator Cornald Maas ontvangt Van Duin op donderdag 18 juni in zijn dagelijkse live-programma. Van Duin bezoekt op uitnodiging van OPIUM op Oerol de locatievoorstelling ‘Hartkuiltje’ met onder anderen acteur John Buijsman, over een eiland dat wordt getroffen door een kinderziekte. De 68-jarige maestro is voor het eerst op Oerol en heeft er zin in: “Ik ben nog nooit op Terschelling geweest. Het is een redelijk alternatief festival toch? Ik hoop maar dat ik er iets van begrijp, haha.”

Andere gasten die voor OPIUM op Oerol een theatervoorstelling bekijken zijn programmamaker Floortje Dessing (maandag), presentatrice Irene Moors (dinsdag), tv-journalist Antoinette Hertsenberg (woensdag) en NOS Journaal-presentator Astrid Kersseboom (vrijdag). Het cabaretduo Yentl en De Boer, dit jaar winnaar van de Annie M.G. Schmidt prijs, brengt dagelijks een muzikaal eerbetoon aan Oerol en haar bezoekers. Live optredens zijn er onder anderen van Janne Schra, Mister & Mississippi en Wende. 

Ook online gaat OPIUM op Oerol verder. Volg OPIUM via avrotros.nl/opium,  facebook.com/opium.rtv of via Twitter: @opiumrtv. 

OPIUM op Oerol, maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni om 19.30 uur bij AVROTROS op NPO 2

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*