#vacature Audio Specialist bij het Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad maakt in toenemende mate gebruik van audio als middel om journalistieke informatie over te brengen. We zijn gepokt en gemazeld in het maken van de krant in digitale en papieren vormen. Audio is voor ons een relatief nieuw terrein, waarin we een potentie zien die verder reikt dan de podcasts die we al maken. We willen professionaliseren en innoveren. Daarom zoeken we een ervaren

Audiospecialist

Het Nederlands Dagblad ziet innovatiekansen in het verspreiden van nieuws en opinies via audio. Populaire podcasts die we momenteel maken, soms in samenwerking met andere organisaties, zijn bijvoorbeeld Deze WeekGoed Werk en Dick en Daniël geloven het wel. We willen ons verder professionaliseren op dit gebied en nog meer interessante podcasts en andere, onderscheidende audioformats produceren. Daarvoor zoeken we iemand die weet hoe je je journalistieke informatie op een aantrekkelijke manier via geluid overbrengt. Een ervaren radiomaker bijvoorbeeld.

Wat ga je doen?

Als audiospecialist zet jij audio binnen het Nederlands Dagblad op de kaart. Daarvoor inventariseer je wensen en behoeften bij verschillende afdelingen binnen de organisatie (redactie, marketing en ND Zakelijk). Je maakt een audioplan waarin je deze wensen en behoeften vertaalt naar concrete ideeën en testbare vormen. 

Je werkt samen met de afdelingen kansrijke ideeën uit en lanceert deze. Verder neem je het bestaande audio-aanbod onder je hoede en tilt dit naar een hoger plan. Natuurlijk haal je je neus niet op voor het productiewerk: je organiseert, regisseert en produceert zelf kwalitatieve audiovormen die aansluiten bij het profiel van het Nederlands Dagblad.

Wie we zoeken

– Je hebt ervaring met het maken van audioproducties

– Je weet wat nodig is om podcastproducties te maken en kunt apparatuur bedienen

– Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audio en kunt dit vertalen naar een concrete werkvorm die past bij het Nederlands Dagblad

– Je bent innovatief, communicatief en zelfstartend, hands-on en soepel in de omgang

– Je kunt prima zelfstandig werken, maar zoekt ook graag de samenwerking met anderen

– Je deelt de christelijke geloofsovertuiging van waaruit we ons werk doen

Wie wij zijn

Het Nederlands Dagblad is een schaamteloos christelijke krant die geen blad voor de mond neemt. Zuinig op onze lange traditie van degelijke, betrouwbare kwaliteitsjournalistiek, treden we open, onbevangen en innovatief de mediatoekomst tegemoet. 
Het Nederlands Dagblad dankt z’n herkenbare gezicht mede aan het hechte verband van professionele teamspelers. Lijnen zijn kort en we schakelen snel. Tegelijk is het een open organisatie, voortdurend op zoek naar wat beter kan. We houden van mensen die inspiratie brengen. Het Nederlands Dagblad wordt uitgegeven door een onafhankelijke, gezonde onderneming die zich houdt aan de cao voor het Uitgeverijbedrijf. Het kantoor is gevestigd in Amersfoort, op loopafstand van het station.

Informatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Aarzel niet en stuur ons een motivatiebrief en cv. Reageren kan tot en met 30 oktober 2021 via vacature@nd.nl. Meer informatie kun je inwinnen bij Rinder Sekeris, directeur-uitgever of Daniël Gillissen, adjunct-hoofdredacteur. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 088- 1 999 999. 

———-

Voor alle vacatures bij het Nederlands Dagblad geldt: online screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken kan deel uitmaken van selectieprocedures.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*