United zoekt een Senior Security Engineer

Voor United zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste ‘Senior Security Engineer’.

Wie zijn wij?

United is een toonaangevend (inter)nationaal full service facilitair bedrijf en biedt uitgebreide technische en creatieve ondersteuning bij multimediale en audiovisuele producties en levert aan producenten, publieke en commerciële omroepen, broadcasters, distributeurs, het bedrijfsleven en de evenementenbranche.

IT Services is verantwoordelijk voor iedere vorm van IT-dienstverlening binnen United, zowel de productie- als de kantoorautomatisering. Een informeel en hardwerkend team onder de bezielende leiding van de IT Manager, Eric van Kessel.

Wat worden jouw verantwoordelijkheden/taken?

De Senior Security Engineer zal zich in een gespecialiseerd team bezighouden met Beveiliging, beheer en monitoring van de gehele IP infrastructuur van United. Je zorgt voor een maximale bescherming en performance van United’s infrastructuur ten behoeve van de assets die daarvan afhankelijk zijn. Je kijkt verder dan traditionele methoden, focust op actieve bedreigingen en blijft continu verbeteren en innoveren. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager, je bent een vraagbaak voor collegae en je hebt veelvuldig contact met de verschillende leveranciers.

Wat vereist deze functie van jou?

• HBO werk en denkniveau

• Minimaal 8 jaar werkervaring

• Checkpoint Security CCSE* en of Fortinet NSE8*

• Brocade BPIPA*

• Een pré is MLX/SLX, ICX en FCX kennis en ervaring

• Zelfstandig kunnen werken

• Groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben

• Communicatief vaardig

• Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift (woont in Nederland)

Wat bieden wij jou?

United staat bekend om zijn prettige werksfeer en de collegialiteit onder de medewerkers. Bij ons werken betekent dat je een baan hebt met veel zelfstandigheid bij een superleuk mediabedrijf. Uiteraard bieden we een marktconform salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring. Het hoofdkantoor van United bevindt zich op het Mediapark in Hilversum. Bij ons werken al circa 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s, waar jij er een van kan worden.

SOLICITEER HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*