United is video on demand-partner van Liberty Global

Liberty Global International heeft United aangewezen als een van hun partners in het verwerken van haar video on demand-content voor meerdere Europese landen. Het vertrouwen van Liberty Global dankt United aan de jarenlange dienstverlening aan dochterbedrijf Ziggo, nu Vodafone Ziggo waar Liberty Global 50% aandeel in heeft. Met uitgebreide kennis van Liberty Globals video on demand-systemen en een doeltreffend mediamanagement, is United klaar voor verdere expansie naar het buitenland.

De afdeling United Digital Services verleent haar diensten aan Liberty Global Operating Companies verspreid over Europa, te beginnen met Virgin Media Ierland en het merendeel van alle video on demand-content voor Vodafone Ziggo. De kracht van United zit in het inrichten en koppelen van de processen en systemen waarbij de perfecte balans tussen automatisering en menselijk contact gezocht wordt. Dankzij deze manier van het zogenoemde content processing, heeft de klant er geen enkel omkijken naar.

“Wij hebben United gekozen als een van onze content processing partners vanwege hun hoogwaardige reputatie, innovatieve technologie en operationele perfectie. Wij vertrouwen erop dat deze relatie Liberty Global de mogelijkheid biedt de kwaliteit van service die wij onze klanten leveren verder te verbeteren”, aldus Conor Andrews, Content Operations Manager VOD Europe van Liberty Global.

United is trots structureel samen te werken met Liberty Global dat het grootste internationale tv- en breedbandbedrijf ter wereld is. Het betekent strategisch een grote stap vooruit gezien het nog altijd groeiende aantal video on demand-diensten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*