Uitreiking NL Awards ook online vooralsnog uitgesteld

Nadat vorige week de feestelijke uitreiking van de NL Awards in Theater Hotel Figi in Zeist werd afgelast, is er gekeken naar de mogelijkheid om de uitreiking online, via een live videostream, te laten plaatsvinden. De organisatie en de hoofdredacteuren van de regionale omroepen hebben gezien alle omstandigheden en maatregelen rond COVID-19 gezamenlijk besloten de uitreiking ook online voorlopig niet door te laten gaan. Later zal bepaald worden hoe de winnaars alsnog bekendgemaakt worden.  

In totaal zijn dit jaar eenentwintig radio- en tv-programma’s, online projecten en journalisten genomineerd, verdeeld over de categorieën ‘Eigen Nieuws’, ‘Jong Talent’, ‘Documentaire’, ‘Radioprogramma’, ‘Online Project’, ‘TV-programma’ en ‘Cross-/Transmediaal’. Alle prijswinnaars dingen mee naar de categorieoverstijgende Gouden NL Award. Hieraan is een geldprijs van € 2500,- verbonden.

Zodra er meer bekend is over de uitreiking van de NL Awards zal de organisatie dat direct aan de genomineerden laten weten en hier op nlawards.nl over berichten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*